De bijzondere afvalmethode van Frans Bauer: kijkers zijn verbaasd

3 mei om 11:38 • Aangepast gisteren om 02:06
nl
Frans Bauer gaat voor de zoveelste keer de strijd tegen de kilo's aan. In de aflevering van 'De Bauers' van donderdagavond waagt de zanger uit Fijnaart zich wel aan een heel bijzondere afvalmethode. Zo laat hij zich door Mariska insmeren met modder en trekt hij een zilveren astronautenpak aan. Kijkers reageren verbaasd.
Profielfoto van Evie Hendriks
Geschreven door
Evie Hendriks

Op X wordt Frans onder andere vergeleken met een mummie en een astronaut. Het is een vreemd gezicht. Eerst wikkelt Mariska de zanger in met verband dat in een moddermengsel is gedoopt. Daarna trekt hij een half uur lang een zilveren pak aan. Alles om af te vallen.

Wachten op privacy instellingen...

Gezond eten en sporten gaan de zanger niet snel genoeg. Afvallen en Frans Bauer zijn dan ook geen goede match, volgens kijker Marja. Om hem een handje op weg te helpen, komt Mariska met het idee voor het modderpak, wat volgens een vriendin van haar geweldig werkt. Zo zou het pak vet laten oplossen.

En dat lijkt nog te werken ook. Frans zijn borstomtrek was voordat hij zich inwikkelde 127 centimeter en zijn buikomtrek 118 centimeter. Na zijn opmerkelijke methode is zijn borstomtrek drie centimeter verminderd en zijn taille twee centimeter smaller geworden.

Toch twijfelen kijkers of hij daadwerkelijk afvalt door het astronautenpak. Gert-Jan denkt dat de kilo's er zo weer aanvliegen. Niec adviseert de zanger meer te bewegen en minder calorieën tot zich te nemen. "Geen gekke smeersels en onzin", schrijft hij.

Wachten op privacy instellingen...

Ook de zoons van Frans zijn sceptisch over de afvalpogingen van hun vader. "Dus op een gegeven moment denk je: ik ga niet sporten, ik ga allemaal andere dingen doen om af te vallen", zegt oudste zoon Christiaan verbaasd. "Hij draait helemaal door", zegt Frans Junior.

Kijker Romy is juist verbaasd dat de afvaltruc werkt en gaat de truc onthouden. Maurice vraagt zich af of de modderpakken na vandaag nog aan te slepen zijn.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.