<></> Artikelen over Culinair Brabant0:58Begin je kerstdiner met rauw gemarineerde zalm met groene asperges De week voor kerst en de spanning loopt op: wat moet je maken? Omroep Brabant helpt je deze week uit de brand. Iedere dag krijg je een heerlijk recept van een Brabantse kok. Culinair entertainer Peter Kesseler deelt dinsdag zijn recept voor een lekker voorgerecht: Rauw gemarineerde zalm met groene asperges Kip curry met pitHet is vrijdag en dus tijd voor een recept van onze eigen kok Peter Kesseler uit Roosendaal. Deze keer een gerecht met pit: Kip curry.Wellinton met rode biet en geitenkaasIedere week zorgt Peter Kesseler voor een heerlijk recept. Lekker om thuis te maken dit weekend.Het is Vega Vrijdag dus tijd voor een heerlijk soepje met preiHet is bijna weekend en dus geeft onze culinair entertainer Peter Kesseler weer een receptje waarmee je aan de slag kunt. Deze keer een gerecht dat supergeschikt is voor Vega Vrijdag en dat is een soepje waarin prei de hoofdrol heeft.Perfect voor dit druilerige weer: doperwtensoepIs de zomer dan nu toch écht voorbij? Als we vrijdag op het weer af moeten gaan, zou je dat wel zeggen. Dit druilerige weer vraagt om een lekker soepje. En omdat het voor snert nog te warm is, maakt culinair entertainer Peter Kesseler een lichtere variant: doperwtensoep.Italiaanse dag: CaponataHet is donderdag Italiaanse dag tijdens de vakantieweken bij Omroep Brabant. Daarom is onze culinair entertainer Peter Kesseler aan de slag gegaan met het Italiaanse bijgerecht Caponata.Spaanse dag: salade met inktvisTijdens de vakantieweken mag natuurlijk Spanje niet ontbreken. Het land van de paëlla en tapas. Maar niet vandaag want culinair entertainer Peter Kesseler gaat aan de slag met inktvis oftewel pulpo.Belgische dag: Paling in 't GroenDe tweede vakantieweek starten we bij onze zuiderburen. Dit keer gaat onze culinair entertainer Peter Kesseler aan de slag met paling. We maken Paling in 't groen.Kabeljauw met vrolijke rode sausBijna weekend en dus is het weer tijd voor een recept van culinair entertainer Peter Kesseler uit Roosendaal. Vrijdag gaat hij aan de slag met kabeljauw en een lekker sausje.Zomers gevulde bolcourgetteCulinair entertainer Peter Kesseler uit Roosendaal geeft je iedere vrijdag een heerlijk recept waarmee je in het weekend aan de slag kunt gaan. En hoewel de regen deze vrijdag met bakken uit de hemel komt, gaan we aan de slag met een zomers receptje. Gevulde bolcourgette.
0:58Begin je kerstdiner met rauw gemarineerde zalm met groene asperges De week voor kerst en de spanning loopt op: wat moet je maken? Omroep Brabant helpt je deze week uit de brand. Iedere dag krijg je een heerlijk recept van een Brabantse kok. Culinair entertainer Peter Kesseler deelt dinsdag zijn recept voor een lekker voorgerecht: Rauw gemarineerde zalm met groene asperges
Kip curry met pitHet is vrijdag en dus tijd voor een recept van onze eigen kok Peter Kesseler uit Roosendaal. Deze keer een gerecht met pit: Kip curry.
Wellinton met rode biet en geitenkaasIedere week zorgt Peter Kesseler voor een heerlijk recept. Lekker om thuis te maken dit weekend.
Het is Vega Vrijdag dus tijd voor een heerlijk soepje met preiHet is bijna weekend en dus geeft onze culinair entertainer Peter Kesseler weer een receptje waarmee je aan de slag kunt. Deze keer een gerecht dat supergeschikt is voor Vega Vrijdag en dat is een soepje waarin prei de hoofdrol heeft.
Perfect voor dit druilerige weer: doperwtensoepIs de zomer dan nu toch écht voorbij? Als we vrijdag op het weer af moeten gaan, zou je dat wel zeggen. Dit druilerige weer vraagt om een lekker soepje. En omdat het voor snert nog te warm is, maakt culinair entertainer Peter Kesseler een lichtere variant: doperwtensoep.
Italiaanse dag: CaponataHet is donderdag Italiaanse dag tijdens de vakantieweken bij Omroep Brabant. Daarom is onze culinair entertainer Peter Kesseler aan de slag gegaan met het Italiaanse bijgerecht Caponata.
Spaanse dag: salade met inktvisTijdens de vakantieweken mag natuurlijk Spanje niet ontbreken. Het land van de paëlla en tapas. Maar niet vandaag want culinair entertainer Peter Kesseler gaat aan de slag met inktvis oftewel pulpo.
Belgische dag: Paling in 't GroenDe tweede vakantieweek starten we bij onze zuiderburen. Dit keer gaat onze culinair entertainer Peter Kesseler aan de slag met paling. We maken Paling in 't groen.
Kabeljauw met vrolijke rode sausBijna weekend en dus is het weer tijd voor een recept van culinair entertainer Peter Kesseler uit Roosendaal. Vrijdag gaat hij aan de slag met kabeljauw en een lekker sausje.
Zomers gevulde bolcourgetteCulinair entertainer Peter Kesseler uit Roosendaal geeft je iedere vrijdag een heerlijk recept waarmee je in het weekend aan de slag kunt gaan. En hoewel de regen deze vrijdag met bakken uit de hemel komt, gaan we aan de slag met een zomers receptje. Gevulde bolcourgette.