Video

Twee brieven maakt Boer Zoekt Vrouw-boer Gert-Jan niet zielig: 'Hij heeft maar één vrouw nodig'

5 januari 2015 om 18:44
nl
Slechts twee liefdesbrieven kreeg boer Gert-Jan uit Babyloniënbroek. Een bestelbus of alleen maar een postzak was dit keer niet nodig. Een groot contrast met boer Tom die een record neerzette met 1808 brieven. In Babyloniënbroek wanhopen ze niet voor hun dorpsgenoot. "Iedere vrouw kan er gelukkig mee worden."
Geschreven door

De 37-jarige boer Gert-Jan zocht via KRO's Boer Zoekt Vrouw de liefde van zijn leven. Twee dames klommen in de pen, zo was zondag tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien.
Toch zien de dorpsgenoten van boer Gert-Jan voldoende liefdesperspectief. "Hij heeft twee brieven gehad en maar één vrouw nodig. Het kan dus best nog wel goedkomen!"
Niet in zak en as"Het is een supergoeie jongen", vertelt een andere dorpsgenoot. "Iedere vrouw kan er gelukkig mee worden." En ook die supergoeie jongen zelf is niet uit het veld geslagen door het feit dat hij slechts twee brieven kreeg.
Hij mag nog niet onthullen of hij in één van de twee briefschrijfsters de ware heeft gevonden. Maar hij zit niet in zak en as, deelt hij op het erf van zijn boerderij vastberaden mee.
Geen hoofdrolBoer Gert-Jan gaat geen hoofdrol spelen in het nieuwe Boer Zoekt Vrouw-seizoen. En dat geldt ook voor de twee andere Brabantse boeren die in de race waren voor een plek in het programma. Cupido Yvon Jaspers uit Boxtel vervolgt haar kijkcijferkanon met de boeren die meer brieven ontvingen.
Een buurvrouw heeft goede hoop dat boer Gert-Jan zijn vrouw alsnog wel vindt. Ze wil hem best een handje helpen door een beetje reclame voor hem maken.
Kacheltje voor de buurvrouwZo kreeg ze een tijdje terug familie over de vloer. Die wilde ze in de schuur ontvangen, maar het was te koud. Boer Gert-Jan wist raad en haalde thuis een kacheltje voor zijn buurvrouw. "Zo is hij gewoon!"
Om de toekomstige liefde van zijn leven te verwarmen heeft de boer als het goed is geen kacheltje nodig. Of ze tussen de twee briefschrijfsters zit, wordt in maart bekend.
De buurvrouw gunt het hem van harte. "Laten we hopen dat het helemaal goedkomt met hem!"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.