Sport donderdag: Seedorf nog twee jaar bij RKC, Penders langer bij NAC, Brouwers terug als scout

26 februari 2015 om 15:28
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor Collin Seedorf, Rob Penders en Addy Brouwers
Geschreven door

Seedorf nog twee jaar bij RKCVerdediger Collin Seedorf is de komende twee seizoenen RKC'er. De 19-jarige verdediger tekent een contract voor twee jaar met een optie voor nog eens twee jaar. Seedorf stroomde eerder dit jaar al door vanuit de jeugdopleiding van RKC Waalwijk. Hij maakte zijn debuut op 24 november 2014, toen hij een kwartier voor tijd tegen Jong PSV mocht invallen. Inmiddels heeft Seedorf twaalf duels voor de Waalwijkers gespeeld.
Penders langer bij NACAssistent-trainer Rob Penders blijft tot medio 2017 deel uitmaken van de technische staf van NAC Breda. Dat zijn NAC Breda en Penders donderdag overeengekomen. Penders is sinds het ontslag van Nebojsa Gudelj in oktober assistent bij het eerste elftal. Hij is blij met het vertrouwen vanuit NAC: "Door omstandigheden ben ik eerder bij het eerste elftal gehaald dan oorspronkelijk de bedoeling was. Hoewel ik de jeugd ook enorm leuk vond om te doen, zit ik hier goed op mijn plek. Ik ben blij dat NAC mij de kans en het vertrouwen geeft om mezelf hier verder te ontwikkelen als trainer."
Brouwers terug als scoutAddy Brouwers is terug als scout bij NAC. Dat meldt BN DeStem. Brouwers blijft in principe tot het einde van dit seizoen. Daarna kijken beide partijen of een langere samenwerking tot de mogelijkheden behoort.Vorig jaar vertrok Brouwers na zes jaar als scout bij de Bredase club. De toenmalig technisch directeur Graeme Rutjes had hem niet meer nodig. Nu Rutjes zelf weg is, was volgens BN DeStem de weg vrij voor Brouwers om zijn oude functie weer te bekleden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.