FC Eindhoven heeft aan vijf minuten genoeg om MVV te knakken

29 augustus 2015 om 00:18 • Aangepast 21 november 2020 om 16:21
FC Eindhoven heeft vrijdagavond in eigen huis met 4-1 gewonnen van MVV. In een tijdsbestek van vijf minuten, vlak voor rust, werd het duel beslist.

Het waren de Limburgers die op voorsprong kwamen in Eindhoven. Luca Polizzi trof na ruim een kwartier doel. De ploeg uit Maastricht had echter geen weerwoord op een storm van aanvallen van FC Eindhoven in de slotfase van de eerste helft.
Roald van Hout keerde het duel met twee doelpunten. Een minuut na de 2-1 vergrootte spits Anthony van den Hurk de marge: 3-1. In de tweede helft vond alleen verdediger Chiro N'Toko het net.[Tweet:body:https://twitter.com/mvdhoven/status/637336125883985924]    [Tweet:body:https://twitter.com/mvdhoven/status/637321387561119744]