Weinig vrolijkheid op training PSV: 'Lachen als boeren met kiespijn'

21 september 2015 om 15:59 • Aangepast 21 november 2020 om 15:51
nl
Er werd maandagochtend amper gelachen op het trainingsveld van PSV. De spelers en staf baalden nog altijd van de nederlaag in Almelo tegen Heracles, van afgelopen weekeinde. De Eindhovenaren gingen daar met 2-1 onderuit.
Profielfoto van
Geschreven door

PSV kan dinsdagavond de kater wegspoelen. In het Philips Stadion wordt dan gespeeld tegen SC Cambuur in de tweede ronde van het toernooi om de KNVB-beker.
'Start van goede serie'"We kunnen ons na Heracles snel revancheren, maar het is vooral om de volgende ronde te halen én om weer aan een goede serie te beginnen", zegt trainer Phillip Cocu.
"We nemen deze bekerwedstrijd zeer serieus en spelen tegen Cambuur om te winnen en de volgende ronde te halen", vervolgde de oefenmeester. "We gaan nu niet al aan de volgende competitiewedstrijd denken." In de eredivisie speelt PSV zaterdagavond thuis tegen NEC.
Wijzigingen in basisploegOver de opstelling tegen SC Cambuur wilde Cocu niet al te veel kwijt. Wel dat er andere spelers hun opwachting zullen maken. "Het verschil in kwaliteit tussen de elf die vaak starten en de spelers die daar net achter zitten is niet groot. Daarom kunnen er tegen Cambuur sommige anderen spelen."

Wachten op privacy instellingen...

Isimat is nog niet hersteld van knieklachten en zit morgen niet bij wedstrijdselectie. Over middenvelder Guardado wordt later vanmiddag meer duidelijk. Pröpper is er vanwege een schorsing niet bij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.