Oma (88) kan nergens naartoe omdat vandaal haar auto total loss rijdt: ‘Niet te begrijpen'

6 januari 2016 om 01:08
nl
Een wegpiraat is zondagnacht in volle vaart tegen een geparkeerde auto op de Hilsestraat in Kaatsheuvel gereden. Een politieagent merkte een dag later de schade op en waarschuwde buurtbewoner Joey de Bell. “Het gaat om de Fiat van mijn oma. Ze is slecht verzekerd”, verzucht hij in gesprek met Omroep Brabant.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De forse schade aan de achterkant duidt erop dat het een flinke klap is geweest. “Buurtbewoners hoorden zondagnacht een enorme knal. Het kan niet anders of het heeft met deze schade te maken. De Fiat is total loss, die gaat zo snel mogelijk naar de sloop.”
'Ze kan nergens naartoe'Inmiddels is De Bell een persoonlijke jacht op de snelheidsduivel begonnen. Op Facebook heeft hij foto’s gepubliceerd van het zwaar beschadigde voertuig. “Ik vind het behoorlijk vervelend voor mijn oma. Ze was afhankelijk van die wagen. Nu kan ze nergens meer naartoe. Ik hoop dat de dader gepakt wordt.”
Omdat de oma van De Bell niet allrisk verzekerd is, moet ze vermoedelijk voor (een deel van de) kosten opdraaien. “En dat accepteer ik niet. Alle kosten moeten op de dader verhaald worden. Ik kan het niet begrijpen dat je na zo’n botsing nog durft weg te rijden. Moet je eens kijken, die auto is volledig afgeschreven.”
'Niet normaal'Het Facebook-bericht van De Bell is al een aantal honderd keer gedeeld. Mensen spreken hun afschuw uit. “Niet normaal”, schrijft iemand. “Dat is niet zo heel zachtjes gegaan”, zegt een ander.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.