Patsercontrole in Breda: 19 auto's in beslag genomen, 23.000 euro geïncasseerd

16 maart 2016 om 12:45
nl
Bij een zogenoemde patsercontrole op het Hooghout en Dr. Jan Ingenhouszplein in Breda, heeft de politie dinsdag vijf verdachten aangehouden die nog werden gezocht.Twee automobilisten werden betrapt op rijden zonder rijbewijs.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Aan de actie werkten onder meer ook de Belastingdienst en de gemeente Breda mee. In totaal werden 150 voertuigen gecontroleerd. De Belastingdienst incasseerde 23.000 euro en legde op negentien auto's beslag.
Op de vluchtEen 27-jarige Bredanaar negeerde een stopteken van de politie. Hij reed met zijn auto de Dijkstraat in. Halverwege die straat stond een vuilniswagen waarvoor hij moest uitwijken.
De man reed tegen een geparkeerde auto en sloeg op de vlucht. Een motorrijder van de politie hield de Bredanaar later op de Van Meterenstraat aan.
Geen rijbewijsEen 41-jarige Bredanaar werd op de Haagweg voor de derde keer in vijf jaar tijd betrapt op rijden zonder rijbewijs. De auto waarin hij reed was niet verzekerd en de APK was vervallen.
Drie mannen uit Portschach (Oostenrijk), Etten-Leur en Oosterhout hadden nog boetes openstaan. En twee mannen uit Etten-Leur en Hoeven moesten nog DNA afstaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.