Video

Vader mishandelde Tim van der Sangen stapt met bruikbare tips naar de politie

13 juni 2016 om 18:09
nl
Vader Gerard en zoon Tim van der Sangen uit Veldhoven hebben aangifte gedaan van de mishandeling van Tim. Zaterdag op zondagnacht werd Tim voor de tweede keer in drie jaar mishandeld op de Heerbaan in Veldhoven. Gerard was het beu en loofde een beloning van vijfhonderd euro uit voor de tip die naar de overvallers zou leiden.
Profielfoto van Kaathoven Rob van
Geschreven door
Kaathoven Rob van

Vader Gerard wil kosten wat kost de daders vinden. Hij heeft niet zoveel vertrouwen meer in de politie. Niet omdat de agenten niet goed zouden zijn, maar volgens Van der Sangen 'is het systeem verrot'.
Gerard kreeg meerdere tips, sprak zelfs met jongeren, maar niemand bekende de overval te hebben gepleegd. "Ik heb ze de kans gegeven om te bekennen als ze het gedaan hebben, dan zou ik niet naar de politie stappen." Volgens Gerard is het hem niet te doen om eigen rechter te spelen: "Ik heb liever een goed gesprek, waarin ik kan vertellen wat ze aangericht hebben dan dat ze de cel in moeten. Vaak gebeurt zoiets in een opwelling, ze hebben geen idee wat ze aanrichten."
Alsnog aangifteEindeloos geduld heeft Gerard echter niet, tot nu toe is er geen bekentenis binnen. Niet van de jongens die hij gesproken heeft en niet van mensen uit hun omgeving. Daarom stapten ze  maandagochtend alsnog naar de politie om aangifte te doen.
De bevindingen van Gerard liggen nu bij de politie, maar daar houdt het voor Gerard niet mee op, "Ik ga wekelijks bellen om te kijken hoe het met het onderzoek gaat." De vijfhonderd euro beloning is nog niet uitbetaald, als de politie de dader pakt gebeurt dat alsnog.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.