Video

Dodelijk ongeval leidt tot verkeersmaatregelen aan Oosterhoutseweg

29 november 2016 om 18:43
nl
Er komen maatregelen om de Oosterhoutseweg, op de grens van Raamsdonksveer en Oosterhout, veiliger te maken. Dit heeft burgemeester Willemijn van Hees laten weten aan Huseyin Caner.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Deze inwoner van Raamsdonksveer had voor die maatregelen gepleit nadat een goede bekende van hem, Ergün Sondaç, in augustus was verongelukt op die Oosterhoutseweg. Het slachtoffer kwam om het leven toen hij met zijn auto tegen een boom reed en uiteindelijk in een sloot belandde.
Hart onder de riem“Aanvankelijk wilde niemand iets weten van onveilige situaties ter plekke, maar ik heb bewezen dat waar er een wil is, ook een weg is”, aldus Caner. Hij beseft maar al te goed dat het tragische ongeval van Sondac niet meer terug te draaien is. Toch ziet hij het bericht dat hij via Facebook van burgemeester Van Hees kreeg als een hart onder de riem. Als een soort van genoegdoening.
Caner was ook de man die enkele dagen na het ongeluk een stille tocht hield om de verongelukte Sondaç (22) te herdenken.
“We wilden met deze tocht afscheid nemen van Ergün, maar zeker ook een signaal afgeven dat die weg gewoon veel te gevaarlijk is”, zei Caner rondom de stille tocht.
De burgemeester heeft aangekondigd dat er reflecterende wegranden komen, een inhaalverbod en een doorgetrokken streep.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.