Video

Vrachtwagen vol drugsafval gevonden in Drimmelen

18 oktober 2018 om 19:51
nl
Aan de Zeggeweg in Drimmelen is donderdagavond rond kwart voor zes een kleine vrachtwagen vol synthetische drugsafval gevonden. De vrachtwagen stond bij de ingang van natuurgebied de Worp. De politie vermoedt dat het om amfetamine gaat.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Volgens een omwonende stond het vrachtwagentje er al de hele dag en werd deze 's avonds opgebroken door de politie. Het blijkt te gaan om een gestolen vrachtwagen.

De omgeving werd afgezet. De brandweer heeft metingen verricht, er is geen afval gelekt. Er zat ongeveer vijfduizend liter drugsafval in de vrachtwagen. 

Wachten op privacy instellingen...

Vaker
De laatste weken zijn verschillende vrachtwagens vol drugsafval gevonden in de provincie. Twee weken geleden brandde een vrachtwagen vol met drugsafval nog uit in een woonwijk in Eindhoven. Een avond eerder stond er nog een vrachtwagen vol afval in diezelfde wijk waaruit afval lekte. Een paar dagen later leidde een vrachtwagen met drugsafval in Gelderland tot de vondst van een groot drugslab in Haaren.

Vlakbij Drimmelen werd in diezelfde week een enorm xtc-lab opgedoekt. In Lage Zwaluwe werd zo'n 30.000 liter aan drugsafval aangetroffen. 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!