Video

Weer ramkraak op parfumerie in Oss: pui aan diggelen

30 oktober 2018 om 06:01
nl
Op het filiaal van ICI Paris XL in het centrum van Oss is maandagnacht een ramkraak gepleegd. Het is niet bekend of er iets buit is gemaakt; de schade is enorm. Vorig jaar juli en afgelopen maand sloegen inbrekers er ook al hun slag.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Ditmaal werd gebruik gemaakt van een auto, die als gestolen stond geregistreerd. De wagen reed de pui van de winkel aan de Heuvelstraat aan diggelen en veroorzaakte een enorme ravage. Dat zou rond kwart over twee zijn gebeurd. 

De brandweer is ter plaatse geweest om de veiligheid te controleren van het gebouw waarin de parfumerie is gevestigd. De politie is begonnen met een onderzoek. Om het pand zijn schermen gezet.

'Oh, ICI Paris'
De buurvrouw van het pand werd wakker van de klap. Ze keek naar buiten, zag de auto in het pand staan en belde 112. Ze zag geen mensen wegvluchten. "Er zijn hier meerdere inbraken geweest, met scooters, met kliko’s, er zijn ruiten ingetrapt. Als ik wakker word van herrie s‘ nachts denk ik meteen: oh, ICI Paris."

Een voorbijganger vertelde dat hij de klap vannacht hoorde. “Maar zoiets had ik niet verwacht. Je hoort wel vaker lawaai hier in het centrum. Soms kloppen ze voor de lol op winkelruiten.”

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!