71-jarige inwoner van Kruisland verongelukt op Bolbaan in Oud Gastel

17 november 2018 om 15:28
nl
Aan de Bolbaan in Oud Gastel is zaterdagmiddag rond half drie een ernstig ongeluk gebeurd waarbij een trekker met een aanhanger vol suikerbieten en twee personenauto's betrokken waren. Een 71-jarige inwoner van Kruisland, bestuurder van een van de personenauto's, kwam hierbij om het leven.
Profielfoto van Jacky Goossens
Geschreven door

Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd. De trekker met suikerbieten werd door de politie op z'n kant in de sloot aangetroffen. Ook waren er twee personenauto's bij het ongeluk betrokken. Of de trekker in de sloot terechtkwam door de aanrijding met de personenauto's of juist de oorzaak is van het ongeluk, is nog niet te zeggen. Het dodelijk slachtoffer blijkt een 71-jarige man uit Kruisland en bestuurder van een van de personenauto's te zijn.

Grote ravage
De verkeersanalisten van de politie zijn nog steeds bezig met een onderzoek naar het ongeluk. Hierdoor en door de enorme ravage, is de Bolbaan nog steeds afgesloten, aldus de woordvoerster van de politie. De chauffeur van de trekker wordt verhoord op het politiebureau.

Wachten op privacy instellingen...

 

 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.