Beach Club zorgt voor zon, zee en strand op de Tilburgse Kermis in 2019

23 november 2018 om 18:14
nl
Bezoekers van de Tilburgse Kermis kunnen volgend jaar genieten van zon, zee en strand. Op de kop van de Heuvel verrijst namelijk een Beach Club. "Hopelijk krijgen we net zo'n lekker weer als tijdens de editie van 2018", zegt kermiswethouder Erik de Ridder. Vrijdag maakte hij de voorlopige opstelling van de attracties bekend.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door

Volgens de Ridder is er een aantal wijzigingen ten opzichte van afgelopen jaar. Zo komen de grote attracties aan het Stadhuisplein met de achterkant richting het stadhuis te staan. Door de kleinere attracties met de achterkant richting het appartementencomplex Frankenhof te plaatsen, krijgen de bewoners een beter zicht op de kermis. 

Er komen volgend jaar geen attracties langs het Willem II-pad tot aan de Spoorlaan. De attracties staan hier voorbij de Magazijnstraat.

Wachten op privacy instellingen...

Spetterend feest
"Het wordt zoals elk jaar weer tien dagen feest in Tilburg”, steekt kermiswethouder Erik de Ridder van wal. “In 2019 spettert de Tilburgse zomerkermis als vanouds." De Tilburgse Kermis begint volgend jaar op vrijdag 19 juli. De Ridder: Nog 238 dagen. Ik tel af!”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.