Video

Gewapende overvallers zoeken in verkeerde huis naar geld en wiet

10 december 2018 om 18:15
nl
Twee mannen drongen vrijdagmiddag 9 maart binnen bij het verkeerde huis aan de Dokter Kuyperstraat in Budel. Een vrouw opende de deur en kreeg meteen een vuurwapen op zich gericht. De overvallers waren op zoek naar geld en wiet, maar dat was er niet. In Bureau Brabant was maandagavond een reconstructie te zien.
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

Toen de overvallers de woning doorzochten, zei een van hen ineens dat ze verkeerd zaten. Ze gingen er zonder buit vandoor. De vrouw bleef doodsbang achter. 

Bekijk de video en lees daarna verder.

Wachten op privacy instellingen...

De politie is nog op zoek naar getuigen. Op camerabeelden is te zien dat de twee mannen richting het huis liepen en weer terug. Daarna liepen ze opnieuw richting het huis, maar dit keer renden ze terug en gingen ze allebei een andere kant op. Ze renden in de richting van de Taxandrialaan.

De mannen waren beide lichtgetint. Een van hen had een beige muts op en hij droeg een zwarte jas, een donkere Adidasbroek en zwarte schoenen. De ander droeg een zwarte trainingsbroek en verder een beige jas, een grijze broek en Nike sportschoenen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.