Explosie gasfles tijdens oliebollen bakken, slachtoffer met brandwonden naar ziekenhuis

31 december 2018 om 11:14
nl
Een carport van een huis aan het Sint Maartensplein in Halsteren is maandagochtend in brand gevlogen na een gasexplosie. Er raakte daarbij iemand gewond, die met brandwonden naar het ziekenhuis is gebracht. Volgens ooggetuigen zou dat zijn gebeurd tijdens het bakken van oliebollen.
Profielfoto van Edwin Vossen
Geschreven door
Edwin Vossen

De gasfles stond opgeslagen onder een overkapping aan de zijkant van de woning. Volgens een aantal bewoners uit de straat was het slachtoffer maandagochtend bezig met oliebollen bakken. 

De oliebollen zouden uiteindelijk bestemd zijn voor de Roparun, lieten verschillende ooggetuigen weten. Wat er rond kwart voor acht precies misging, is niet duidelijk. De gasfles explodeerde.  

Brandwonden

Het slachtoffer liep daarbij brandwonden op. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen voor de explosie aan het Sint Maartensplein. 

De berging bij het huis is volledig uitgebrand. Het is niet precies duidelijk hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn. De brandweer liet weten dat het sein brand meester is afgegeven en dat de brand dus onder controle is. 

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!