Video

Tweede brand in week tijd bij garagebedrijf in Eindhoven, politie onderzoekt brandstichting

9 januari 2019 om 07:18
nl
Garagebedrijf Van Nu! aan de Steenoven in Eindhoven is opnieuw door een grote brand getroffen. Vorige week donderdag brak er ook al brand uit bij het bedrijf. Toen vatten een auto en een deel van de gevel vlam. Dinsdagavond was de brand veel groter en brandde de volledige loods af. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

De brandweer schaalde al snel na het uitbreken van de brand op. Rond tien uur werd het sein brand meester gegeven, maar toen was het volledige pand al afgebrand. Wel kon worden voorkomen dat het vuur oversloeg naar een aantal naastgelegen huizen. 

Wachten op privacy instellingen...

 

De bedrijven Van der Palen Logistiek en Van der Palen Handelsonderneming zijn ook gevestigd in het gebouw dat is afgebrand. Deze bedrijven zijn van de vriend en de schoonvader van Denise van den Boomen. "Verschillende loodsen stonden tegen de garage aan. Dus die zijn uitgebrand, net als het autobedrijf om de hoek. Er is niks meer over van ons bedrijf", zegt ze. 

Lees verder onder de tweet.

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Volgens buurtbewoners ontstond de brand in een auto van het bedrijf. Ook vorige week donderdag brandde bij het garagebedrijf een auto volledig uit. Buurtbewoners zeggen dat het nu om dezelfde auto gaat die in brand is gevlogen. De brand sloeg vorige week donderdag van de auto over op de gevel van het pand. 

Op beelden is te zien hoe groot de brand is bij het garagebedrijf Van Nu! in Eindhoven: 

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!