Video

Oldtimer in garagebox Eindhoven uitgebrand, politie vermoedt brandstichting

10 januari 2019 om 06:31
nl
Een auto in een garagebox aan de Samarialaan in Eindhoven is woensdagavond rond tien uur uitgebrand. Het gaat om een oldtimer. De brand sloeg over naar een tweede garagebox. De politie houdt rekening met brandstichting.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Donderdag doet de politie nog technisch onderzoek op de plek van de brand. De garagebox in Eindhoven stond open toen de brandweer ter plekke kwam. De box ernaast moesten ze openzagen om binnen te komen. 

 

 

Ook raak in Den Bosch
De brandweer in Den Bosch moest woensdagnacht uitrukken voor twee autobranden. Ook hier houdt de politie in beide gevallen rekening met brandstichting. Rond drie uur in de nacht was het raak aan de Lingestraat. Een paar uur eerder brandde een auto aan het Thorbeckeplantsoen in de stad uit. Bij de brand aan de Lingestraat brandde een bedrijfsbus uit. Ook een auto die naast de bus stond, raakte zwaar beschadigd.

Aan het Thorbeckeplantsoen raakte een auto zwaar beschadigd door brand. Het is volgens de politie nog te vroeg om iets te zeggen over een verband tussen beide autobranden in Den Bosch. Na de branden werd een Burgernetbericht verstuurd waarin de politie vraagt om het te melden wanneer mensen iets verdachts hebben gezien. 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.