Video

Grote uitslaande brand bij Van Poppel Autoschade in Reusel geblust

17 januari 2019 om 08:58
nl
Bij Van Poppel Autoschade aan de Mierdseweg in Reusel heeft woensdagnacht een grote uitslaande brand gewoed. De brandweer was met meerdere eenheden aanwezig om de brand te bestrijden. Donderdagochtend was de brand geblust. De gehele werkplaats van de garage, waarin ook enkele auto's stonden, is verloren gegaan.
Geschreven door

"We hebben niet direct het idee dat er gevaar is voor de omgeving", zei een woordvoerder. 

Iets na middernacht kwam de melding van de brand binnen bij de brandweer. Eerst werd gedacht dat het om een woonhuis ging, maar snel werd duidelijk dat het autobedrijf in brand stond.

 

 

Grote brand
De brandweer rukte met groot materieel uit en schakelde vrij snel op naar een grote brand. Er werden drie bluswagens ingezet en twee hoogwerkers. Ook werd er een pendelsysteem opgezet met watercontainers om de wagens van bluswater te kunnen blijven voorzien.

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Omdat er een redelijke wind staat hebben omwonenden niet veel last gehad van de brand. "Natuurlijk is rook nooit goed, maar we denken dat het voorlopig wel meevalt met de overlast. Maar als mensen last hebben van de rook adviseren wij om de ramen en deuren gesloten te houden", lichtte de woordvoerder toe aan het begin van de nacht.

Wachten op privacy instellingen...

 

De brand woedde aan de achterkant van het gebouw in de werkplaats. Alle daarin bewaarde voertuigen en gereedschappen zijn verloren gegaan. Er was niemand aanwezig in het pand. Hoe de brand is ontstaan, is vooralsnog ook onduidelijk.

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!