Speciale ‘Willem II-trucks’ moeten de Tricolores de KNVB-beker bezorgen

22 maart 2019 om 20:09
nl
Drie Tilburgse transportbedrijven hebben een ludieke actie bedacht om voetbalclub Willem II te steunen voor de bekerfinale. Zij beplakten drie trailers met enorme stickers van de Tilburgse club. Op 5 mei speelt Willem II tegen Ajax om de KNVB-beker.
Profielfoto van Linda Bak
Geschreven door
Linda Bak

Het initiatief kwam van Patrick in ‘t Ven, eigenaar van transportbedrijf P&M Express. Samen met GVT Group of Logistics en Claassen Logistics besloot het bedrijf ‘iets leuks’ te doen om de club een steuntje in de rug te geven. Het resultaat: drie trailers met foto’s van bijzondere momenten van Willem II tijdens een bekerwedstrijd.

Sponsors
De transportbedrijven zijn allemaal ook sponsor van de voetbalclub. “Toen dit idee werd geopperd, waren wij meteen enthousiast”, zegt Huib Claassen, van Claassen Logistics. Dat gebeurde nadat Willem II de halve finale won. “We wilden iets doen voor Willem II, de supporters en de stad Tilburg.”

De drie trailers zullen zeker nog tot de bekerfinale door het land rijden. De foto’s hebben volgens Claassen allemaal een betekenis. “De juichende supporters op de achtergrond spreken natuurlijk voor zich”, vertelt hij lachend. Ook de keeper verdient volgens hem een plaatsje op de trailer. “Hij heeft heel veel penalty's tegengehouden dit seizoen.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!