Files op Brabantse wegen door paasdrukte en ongelukken

19 april 2019 om 16:36
nl
Het mooie lenteweer in combinatie met het lang paasweekend dat meteen het begin van de meivakantie vormde, zorgden vrijdagmiddag en -avond voor drukte op de wegen. Vooral in Brabant was er veel vertraging. Daar stond in de loop van de middag ruim tweehonderd kilometer file, landelijk was dat ruim vierhonderd kilometer.
Geschreven door

Er waren veel dagjesmensen vanuit Duitsland op weg en daarnaast gebeurden er verschillende ongelukken. Een woordvoerder van Rijkswaterstaat adviseerde goed te checken hoe het ervoor stond wanneer je de weg op wilde.

Niet alleen in onze provincie, maar ook rond Arnhem en in Limburg was het druk, zo meldde de ANWB in de loop van vrijdag. De files waren over het algemeen niet extreem lang, maar het waren er wel veel.

Eindhoven
Op de weg rondom Eindhoven was het erg druk. Door een ongeluk bij Eindhoven richting de Belgische grens stond een file. Op de A2 van Eindhoven richting Utrecht stond het vast bij afrit Sint-Michielsgestel. Er stond ook een file bij Knooppunt Vught.

Op de A2 van Eindhoven richting Maastricht gebeurde een ongeluk met een vrachtwagen en twee bestelbussen. Twee rijstroken waren enige tijd dicht.

Wachten op privacy instellingen...

Druk richting kust
Op de wegen richting de kust was het vanzelfsprekend druk. Er stond een file vanaf Bergen op Zoom richting Zeeland.

Wachten op privacy instellingen...

Op de A58 van Tilburg naar Eindhoven stond een file van zeven kilometer en ook op de snelwegen rond Breda was het druk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!