Zoon opgepakt nadat zijn 71-jarige moeder dood in zijn appartement werd gevonden

22 april 2019 om 13:22
nl
De man die zondag werd aangehouden in Eindhoven in verband met de vondst van een dode vrouw, is de zoon van het slachtoffer. Het gaat om een man van veertig jaar uit Eindhoven. Zijn moeder van 71 werd zondagmiddag in zijn appartement aan het Methusalemplein gevonden. Ze is volgens de politie door een misdrijf om het leven gekomen.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

De politie verdenkt de zoon van betrokkenheid bij de dood van zijn moeder. De zoon meldde zich zondag aan het begin van de middag op het politiebureau waar hij werd aangehouden. Op basis van de informatie van de zoon ging de politie naar zijn appartement in Eindhoven. Daar vonden agenten zijn dode moeder.

Wachten op privacy instellingen...

Wat zich precies heeft afgespeeld in zijn appartement is nog niet duidelijk. Het onderzoek van de politie is nog in volle gang. Zondag meldde de politie al uit te gaan van een misdrijf. Dat is nu bevestigd. Details over hoe de vrouw om het leven is gebracht, brengt de politie nog niet naar buiten

Slachtoffer uit Maarheeze
De politie heeft zondag sporenonderzoek gedaan in het appartement van de zoon. Ook nam ze de auto van de vrouw van 71 uit Maarheeze mee voor onderzoek.

De zoon zit vast en wordt verhoord.

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.