Vertrekkende Ralf Seuntjens uit selectie van VVV-Venlo gezet: 'Alle neuzen moeten dezelfde kant op'

22 april 2019 om 21:02
nl
Ralf Seuntjens ontbreekt in de selectie van VVV-Venlo voor de uitwedstrijd van dinsdag tegen sc Heerenveen. De Bredanaar is om disciplinaire redenen geschorst. "De club heeft het besluit moeten nemen omdat de kernwaarden van VVV, saamhorigheid en respect, in het geding waren'', meldt VVV.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Seuntjens maakte anderhalve week geleden bekend dat hij VVV gaat verlaten. De directie van de eredivisieclub deed diverse pogingen om de 29-jarige aanvallende middenvelder te laten bijtekenen, maar ze slaagde daar niet in.

Kort daarvoor bleef Seuntjens buiten het basisteam voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. "De trainer niet vooraf laten weten waarom ik gepasseerd ben, dat had best gekund", zei hij toen.

'Situatie wordt opnieuw bekeken'
Of Seuntjens de laatste twee wedstrijden van de competitie wel weer in de selectie zit, is nog niet duidelijk. "Later in de week wordt de situatie opnieuw bekeken. VVV wil de competitie op een gepaste manier afsluiten en daarbij is het van groot belang dat alle gezichten dezelfde kant op staan", aldus VVV in een reactie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.