Buurtgenoot (21) aangehouden voor doodsteken Peter Verhoeven in Eindhoven

6 mei 2019 om 11:31
nl
Een 21-jarige man uit Eindhoven is maandagochtend aangehouden voor betrokkenheid bij de gewelddadige dood van stadsgenoot Peter Verhoeven in september vorig jaar. De verdachte woont in de buurt van het slachtoffer. Op de vraag of de twee bekenden zijn van elkaar gaat de politie niet in.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

De 38-jarige Peter Verhoeven werd op 19 september vorig jaar rond halfzeven 's avonds neergestoken in zijn woning aan de Ockeghemstraat in de wijk Bennekel.

Op zijn laatste krachten liep Verhoeven naar de nabijgelegen Van Beethovenlaan waar zijn familie woont. In de voortuin van zijn ouders zakte hij in elkaar. Een buurvrouw vond hem daar hevig bloedend op een plantenbak. Later op de avond overleed Verhoeven in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Direct na de fatale steekpartij werd een speciaal politieteam samengesteld. Het onderzoek van dit team heeft geleid tot de aanhouding van de verdachte.

Een woordvoerder kon niet zeggen of de politie nog meer aanhoudingen verwacht. "Dat moet blijken uit het verdere onderzoek en het verhoor van de verdachte."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.