Video

Nep-politiebusje Breda in een flits beklad maar net zo snel weer opgekalefaterd

9 mei 2019 om 14:09
nl
De flitsplek aan de zuidelijke rondweg in Breda komt inmiddels bijna in aanmerking voor een eigen Wikipedia-pagina, zoveel valt er over te vertellen. Laatste stand van zaken: het verstopbord dat lijkt op een politiebusje, staat weer uitbundig te shinen en is helemaal klaar om flitsende agenten te verbergen. 3-2 voor de gemeente?
Profielfoto van Marjanka Meeuwissen
Geschreven door
Marjanka Meeuwissen

Het begon allemaal met bosjes waarachter flitsagenten zich konden verschuilen. Maar de bosjes werden gesnoeid door iemand die wellicht liever niet op de foto wilde. Opvolger van de flitsstruik was een flitsbord met een foto van een VW Transporter. Die werd prompt beklad.

 

Het bord lijkt op de achterkant van een politiebusje, compleet met flitsagent die vanuit het achterraampje voorbijrazende automobilisten op de foto zet. Donderdagochtend was dat allemaal niet meer te zien. In grote lichtblauwe letters stond het woord 'homo' op het bord.

Lang heeft dat er niet gestaan, want in de loop van de donderdagochtend werd het zaakje weer opgekalefaterd.

 

Wachten op privacy instellingen...

Wethouder Adank heeft de omwonenden beloofd de maximumsnelheid op de rondweg te handhaven en de gemeente lijkt er vooralsnog alles aan te doen die belofte gestand te doen. Gezien de voorgeschiedenis lijkt een nieuwe hoofdstuk in het flitsverhaal niet uitgesloten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.