Kapper Arjan uit Helmond opnieuw de beste van Nederland: 'Ik word niet duurder'

13 mei 2019 om 11:09
nl
Arjan Bevers van Avanti Kappers uit Helmond is zondag 'Hairdresser of the year'' geworden tijdens hét kappersgala van het jaar. Vier jaar geleden werd de Helmondse kapper ook al uitgeroepen tot beste kapper van Nederland. "Een knipbeurt wordt niet duurder", zegt Arjan.
Profielfoto van Femke de Jong
Geschreven door

In totaal waren 95 kappers genomineerd voor de hoogste onderscheiding. De jury beoordeelde op de juiste balans tussen techniek, kapsel, visagie, styling en fotografie. De kappersbranche probeert met de jaarlijkse 'Coiffure Award' het kappersvak naar een hoger plan te tillen.

De Helmondse kapper deed op zijn negentiende voor het eerst mee aan de kapperswedstrijd. Niet alleen hij, maar zijn hele team is regelmatig in de prijzen gevallen. Ook deze keer won Avanti Kappers de team-award. Maandag is de kapperszaak gesloten. "Dan ga ik eens rustig afwachten wat er allemaal op ons afkomt", zegt Arjan.

De jury beloont Arjan niet alleen met de hoogste onderscheiding, maar ook met twee andere awards; 'Dameskapsels Zuid-Nederland' en 'Herenkapsels Zuid-Nederland'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.