Video

Mannen met vleesmessen overvallen zonnestudio in Oss: 'Ik was aan het hyperventileren'

13 mei 2019 om 18:11
nl
Een 20-jarige vrouw kreeg vrijdagavond 15 maart de schrik van haar leven toen de zonnestudio aan de Euterpelaan in Oss waar ze werkt, werd overvallen. Twee mannen met capuchons bedreigden haar en een klant met een vleesvork- en mes. Ze gingen ze er met de kassalade vandoor. De medewerkster deed maandagavond haar verhaal in Bureau Brabant.
Profielfoto van Roxanne Hazenberg
Geschreven door

"In eerste instantie dacht ik dat het een klant was die binnenkwam", vertelt de vrouw in Bureau Brabant. De overvallers kwamen binnen toen er een klant aanwezig was. Ze zagen de klant over het hoofd. De mannen begonnen met hun wapens te zwaaien en liepen op de medewerkster af. De klant in de hoek schreeuwde daarop dat ze normaal moesten doen. De daders schrokken daarvan en leken op de vlucht te slaan.

Hyperventileren
Totdat ze zagen dat de klant een telefoon vast had. De overvallers liepen dreigend op de klant af, waarna een van hen zich omdraaide en de medewerkster vastpakte. "Ik moest de kassalade pakken en die meegeven", vertelt ze. "Ze zijn gevlucht toen ik dat had gedaan. Pas toen realiseerde ik me dat ik al die tijd stond te trillen op mijn benen en aan het hyperventileren was."

In Bureau Brabant liet de politie maandagavond beelden zien van de overval. De twee mannen zijn tussen de 1,70 en de 1.75 meter lang en hebben een 'iel' postuur. De dader met de witte capuchon had volgens de medewerkster donkere ogen, de andere had het getal 18 op zijn broek staan. De politie hoopt dat dit getal betekent dat hij bij een sportvereniging zit en mensen zijn tenue herkennen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.