Fietser (81) overleden na botsing met motorrijder in Breda

19 mei 2019 om 10:08
nl
De 81-jarige fietser die woensdagmorgen zwaargewond raakte bij een ongeluk met een 23-jarige motorrijder in Breda, is woensdagnacht overleden aan zijn verwondingen. Dat heeft de politie zondag desgevraagd laten weten aan Omroep Brabant. De 81-jarige man uit Breda was met ernstig hoofdletsel naar het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg gebracht.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Op de Claudius Prinsenlaan ter hoogte van de Avans Hogeschool kwamen de fietser en de motorrijder met elkaar in botsing. Kennelijk stak de fietser over en kwam deze toen in botsing met de motorrijder die vanuit het centrum kwam.

Die ambulances, een traumahelikopter en de brandweer werden opgeroepen na het ongeluk. De fietser werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht waar hij later overleed. De 23-jarige motorrijder, afkomstig uit Breda, kwam er zonder al te veel kleerscheuren vanaf.

Dashcambeelden
De motorrijder heeft op het bureau een verklaring afgelegd. Er wordt nog onderzocht hoe het ongeluk kon gebeuren. Een automobilist heeft beelden van zijn dashcam ingeleverd bij de politie.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.