Vrouw (19) zwaar mishandeld in drukke winkelstraat in Eindhoven, twee verdachten aangehouden

20 mei 2019 om 16:11
nl
Een vrouw van 19 uit Eindhoven is zondag op klaarlichte dag in het centrum van die stad zwaar mishandeld door twee mannen. Ze werd meerdere keren in haar gezicht geslagen. Dit gebeurde terwijl ze aan het winkelen was op de Demer, een drukke winkelstraat. Voor de mishandeling zijn twee verdachten van 20 en 22 jaar uit Eindhoven aangehouden.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door


Het slachtoffer was met een paar vriendinnen en haar zus aan het winkelen op de Demer in het centrum van Eindhoven toen twee mannen rond halfvijf op haar afkwamen. Ze dwongen haar mee te lopen.

Een van de mannen hield haar vervolgens vast en de ander sloeg haar meerdere keren in haar gezicht. Haar verwondingen waren zo ernstig dat ze door een arts behandeld moest worden.

Thuis aangehouden
Het slachtoffer en de daders lijken elkaar volgens de politie te kennen. Wat de relatie tussen hen precies is, weet de politie nog niet. Dit wordt onderzocht. Tijdens het onderzoek naar de mishandeling kwam de politie de twee verdachten van 20 en 22 jaar op het spoor. Zij werden zondagavond thuis in het Eindhovense stadsdeel Woensel aangehouden. Ze zitten vast voor verder onderzoek.

Volgens de politie moeten meer mensen getuigen zijn geweest van de mishandeling. Ze vraagt getuigen dan ook zich te melden.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.