Schietpartij in Den Bosch blijkt kapotte uitlaat

4 juli 2019 om 22:51
nl
De politie in Den Bosch rukte donderdagavond uit voor een schietpartij aan de Aartshertogenlaan. Toen ze daar aankwam, bleek er echter geen sprake te zijn van een schietpartij. De schoten die zouden zijn gehoord, waren in werkelijkheid het geluid van een auto met een kapotte uitlaat. Dit laat een woordvoerder van de politie weten.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

De melding van de schietpartij bij tankstation Tango aan de Aartshertogenlaan in Den Bosch werd rond tien uur gedaan. Er waren meerdere mensen die schoten zouden hebben gehoord.

De politie heeft de eigenaar van de auto met de 'gewraakte' uitlaat gesproken. Hij bevestigde dat hij rond het tijdstip van de meldingen op de bewuste plek was geweest. Hij was volgens de politiewoordvoerder donderdag al eerder aangesproken op de uitlaat. "Nu is hem gevraagd de uitlaat toch echt te laten maken", aldus de woordvoerder.

Wachten op privacy instellingen...

Eerder donderdag was er in Rosmalen wel een schietpartij. Daar werd vanuit een auto meerdere keren gericht geschoten op een huis aan de Groote Wielenlaan. Niemand raakte gewond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.