Man in eigen huis neergestoken, overvallen en opgesloten tijdens afspraak, daders gevlucht

19 augustus 2019 om 15:54
nl
Een bewoner van een appartement aan het Heunpark in Vught is zondagavond rond kwart over elf het slachtoffer geworden van twee gewapende overvallers. De bewoner had een afspraak met de mannen, maar tijdens de ontmoeting werd hij bedreigd. Het slachtoffer liep een steekwond op.
Profielfoto van Marjanka Meeuwissen
Geschreven door
Marjanka Meeuwissen

Ook werd hij door de overvallers opgesloten in zijn eigen huis.

Uiteindelijk gingen de overvallers er met een onbekende buit vandoor. Omwonenden meldden in het SBS-tv-programma Hart van Nederland dat er een aantal telefoons, wat kleingeld en het bovengebit van de man zijn gestolen. De politie wil hierover niets kwijt.

Het slachtoffer wist, nadat hij zich had bevrijd, zelf de politie te waarschuwen. De man is voor behandeling aan zijn verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.

Wachten op privacy instellingen...

Signalementen
De politie rukte na de melding van de overval massaal uit. In het appartement en in de omgeving van het Heunpark werd onderzoek gedaan. De daders zijn nog niet gepakt. Het gaat om twee mannen met een licht getinte huidskleur en zwart haar. Een van hen droeg een wit hemd. De andere verdachte had een zwart jack en een zwarte broek aan. Beide leeftijden worden tussen de 25 en 30 jaar geschat.

Wat voor afspraak het slachtoffer had met de verdachten, is niet bekend. De politie onderzoekt dit. Ook gaat ze camerabeelden bekijken en praten met mensen, die mogelijk iets te melden hebben.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.