Man uit het niets in bovenlichaam gestoken, vriend brengt slachtoffer zelf naar ziekenhuis

31 augustus 2019 om 10:05
nl
Een 21-jarige man is vrijdagavond uit het niets neergestoken in Tilburg. Een vriend bracht hem snel naar een ziekenhuis. Een 22-jarige man uit Berkel-Enschot is aangehouden. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag of zware mishandeling. Het slachtoffer is niet in levensgevaar.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Rond halfelf vrijdagavond kwamen er verschillende telefoontjes binnen bij de politie dat er iemand op de Bosscheweg liep in een bebloed shirt en dat die man om hulp riep.

Eerder ruzie
Het slachtoffer en zijn vriend zouden al eens eerder ruzie hebben gehad met de man uit Berkel-Enschot.

Toen ze de auto van die man op de parkeerplaats aan de Bosscheweg zagen staan, was het slachtoffer uitgestapt en naar de auto gelopen. De bestuurder van die auto stapte ook uit en zou vervolgens de 21-jarige Tilburger uit het niets met een mes in zijn bovenlichaam hebben gestoken.

In paniek weggerend
Het slachtoffer rende daarna uit paniek weg en zijn vriend reed met de auto weg. Uiteindelijk vonden ze elkaar weer terug en zijn ze naar een ziekenhuis gereden.

Het slachtoffer gaf de agenten enkele aanwijzingen en zo konden zij achter de identiteit van de verdachte komen. In de loop van de nacht is de 22-jarige man uit Berkel-Enschot in het huis van zijn ouders aangehouden. Er is geen mes bij hem gevonden. De recherche onderzoekt de zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!