Man (20) midden op de A27 mishandeld, daders versperren rijstroken met hun bestelbus

7 december 2020 om 17:08 • Aangepast 8 december 2020 om 17:05
nl
Een 20-jarige man uit Oosterhout is donderdag mishandeld op de A27 door twee nog onbekende mannen. Het tweetal stapte bij Nieuwendijk uit een bestelbus om het slachtoffer in het gezicht te slaan, midden op de snelweg.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

Donderdagmiddag rond vier uur reed de 20-jarige man van Utrecht naar Oosterhout. Aan het einde van een invoegstrook gooide de bestuurder van een zwarte bestelbus zijn auto plotseling naar links, waardoor het slachtoffer snel moest uitwijken.

Vol in de ankers
Het invoeg-akkefietje bleek de aanloop naar een vechtpartij. Bij Nieuwendijk gooide de bestuurder plotseling zijn bestelbus naar links. Door deze levensgevaarlijke manoeuvre werden beide rijstroken versperd. De 20-jarige Oosterhouter moest vol op de rem.

Alle drie mannen stapten uit. Het slachtoffer werd door het tweetal uitgescholden en tegen zijn auto geduwd. Hierna werd hij door de bestuurder met gebalde vuist in het gezicht geslagen. Het duo sloeg op de vlucht toen andere automobilisten uitstapten en poolshoogte kwamen nemen.

Signalement
Het gaat om twee blanke mannen. De bestuurder is ongeveer 30 jaar oud, 1,70 tot 1,80 meter lang en heeft een normaal postuur. De passagier is kaal, 35 tot 40 jaar oud en heeft een wat breder postuur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.