Video

Flemming komt na nummer 1-hit met nieuw nummer: 'Nog steeds heel spannend'

31 december 2021 om 11:31 • Aangepast 3 januari 2022 om 10:21
nl
Flemming Viguurs brengt vrijdag een nieuw nummer uit. Na zijn nummer 1-hit Amsterdam komt hij nu met Zij Wil Mij. “Ik vind het nog steeds heel spannend", zegt de Bosschenaar in het Omroep Brabant-radioprogramma WAKKER!
Profielfoto van Thijs den OudenProfielfoto van ANP
Geschreven door

Zijn eerste nummer Amsterdam werd een onverwacht groot succes. "Ik wist helemaal niet wat het nummer zou gaan doen. Toen het uitkwam hoopte ik dat het een half miljoen streams zou pakken. Dat zijn er nu veertien miljoen. Dat het zo zou ontploffen, dat is een droom die uitkomt."

Dit succes zorgt echter ook voor meer druk bij zijn nieuwe nummer. "Het is toch een soort maak of kraak. Of je hebt een keer geluk gehad met een nummer dat mensen tof vinden. Of mensen denken: deze jongen kan iets, ik ben benieuwd naar de rest van zijn muziek."

"Wat er nu bijkomt is bonus."

Het bijzondere aan zijn nieuwe nummer is dat hij het al geschreven had voor Amsterdam uitkwam. "Ik heb eigenlijk al een album klaarliggen met goede liedjes, naar mijn mening. Ik schrijf nu nog steeds wel liedjes, maar wat er nu bijkomt is bonus."

Als rasechte Brabander was zijn nummer over Amsterdam toch gek. "Mijn vrienden waren ook een beetje boos", zegt hij lachend.

LEES OOK: Flemming had de avond van zijn leven bij Streamers: 'Telefoon is ontploft!'

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!