Video

Wat vind jij de beste Brabantse commercial? Stem nu!

25 maart om 10:00 • Aangepast 19 april om 02:08
nl
Omroep Brabant organiseert opnieuw de verkiezing van de Beste Commercial. Vanaf nu kun je je stem uitbrengen. In het afgelopen jaar heb je ongetwijfeld weer de nodige Brabantse reclames voorbij zien komen. Welke spreekt je het meeste aan en krijgt jouw stem?
Profielfoto van Mylene Nieuwenstein
Geschreven door
Mylene Nieuwenstein

Voor de vierde keer houdt Omroep Brabant de verkiezing van de Beste Commercial. Het mooie daarvan is dat jouw stem bepaalt welke Brabantse commercial gaat winnen. Als Brabander laat je die kans toch niet aan je voorbijgaan?

Door te stemmen maak je bovendien kans op een uitgebreid Brabander-pakket. Daarmee straal jij ook jouw trots op Brabant uit.

Dit zijn de Beste Commercials van Brabant
Een team mediaspecialisten van Omroep Brabant maakte al een voorselectie in drie categorieën: online, tv en radio. Let wel: per categorie kan er maar één de beste zijn. Ben je er nog niet uit, luister of bekijk de commercials hieronder en stem nu!

Stemmen voor de Beste Brabantse Commercial kan hier
Online

Find Factory

Holy Moly Comedyclub

Van Zutphen Bedtijd



Televisie
De Laat Slaapexpert

Dierenpark Zie-ZOO

Matrasatelier

Radio

Festival Circolo

Matrabike

Stedelijk Museum Breda

Je kunt stemmen tot en met 3 april 2024. De winnaars van de Beste Commercial 2023, en van het unieke Brabander-pakket, worden op donderdag 11 april bekendgemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!