Graat en de Laat spreken Máxima over Koningsdag

1 mei om 07:00 • Aangepast vrijdag om 02:06
nl
In het oranje, met een lekkere tompouce en veel feestende luisteraars voerden Graat en de Laat een bijzonder, koninklijk telefoongesprek. Ondanks alle festiviteiten kregen Jordy en Christel het namelijk voor elkaar om koningin Máxima te spreken over deze bijzondere dag. Hoe was het ontbijt? Hoe ziet de dag er verder uit en is er vanavond nog een feestje? Al deze vragen werden beantwoord. Maar was dit wel de echte Máxima? Luister zelf!
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

Verder had de producer van Graat en de Laat een halve dag in de auto gezeten voor een doos tompoucen. Bij een bakker in Roosendaal was er namelijk een mogelijkheid dat er een gouden munt in zat. De lekkernijen waren snel op en wat bleek: Jordy en Christel zaten niet bij de gelukkigen.

Tijd voor een belletje naar de bakkerij. En zo kwamen de twee presentatoren er al snel achter dat ze geen schijn van kans maakten en dat lag niet aan de tompouce.

Ook hielden Jordy en Christel een vrijmarkt op de radio. Luisteraars mochten dus van alles te koop aanbieden. Van complete keyboards tot stofzuigerzakken, alles kwam voorbij. Zo werd het een feestelijke Koningsdag in alle opzichten.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!