Video

Vrouw belandt na PSV-feest onder ME-bus, met spoed naar ziekenhuis gebracht

6 mei om 23:12 • Aangepast 13 mei om 23:20
nl
Een vrouw is maandagavond onder een ME-bus terechtgekomen op de Vestdijk in Eindhoven. Dit gebeurde rond halfelf, na de huldiging van de voetballers van PSV in het centrum van de stad.
Profielfoto van Arnold TankusProfielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Volgens de politie gaat het om een jonge vrouw die 'een jaar of 25 is'. Ze stak te voet de weg over.

Een ooggetuige sprak eerder over een jong meisje. Volgens omstanders kwamen meerdere ziekenwagens naar de plaats van het ongeluk en is de vrouw met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De Vestdijk werd na de aanrijding in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer.

Passeren van file
De politie laat weten dat de ME-bus langs een file reed toen het misging. Op dat moment was de uittocht van supporters uit de stad bezig na de huldiging van PSV.

Een team, gespecialiseerd in verkeersongevallen, deed sporenonderzoek. Het gaat niet om een team uit Eindhoven. Bij ongelukken waar de politie bij betrokken is, doet namelijk altijd een ander politieteam onderzoek. Welk team precies werd ingeschakeld, is niet naar buiten gebracht.

Hoe het kon dat de chauffeur de vrouw niet zag, was maandagavond nog niet duidelijk. Dinsdagochtend wordt bekeken of verder onderzoek nodig is en welk politieteam dat dan op zich gaat nemen.

(foto: SQ Vision)
(foto: SQ Vision)

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!