Video

Het is weer voorbij, die mooie zomer

zondag om 15:54 • Aangepast maandag om 16:21
nl
Een kleine week konden we genieten van de zomerzon, van met zonder jas, blote voeten en een veeg zonnebrand op je wangen. Maar het is van korte duur. De komende dagen stroomt koele lucht naar ons land, en staat ons een flinke portie wisselvalligheid te wachten, met enkele buien. En voorlopig hoeven we ook geen terugkeer van het zomerse weer te verwachten.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

De temperatuur duikt de komende week opnieuw omlaag richting de 17 tot 19 graden, en dat is best fris voor de tijd van het jaar.

Maandag wordt het nog lokaal 20 graden en blijft het droog. Dinsdag en woensdag verlopen nog frisser, een groot contrast met de tropische dagen van een week geleden waarbij we de 30 graden aantikten. Veel zon zal er niet zijn, wel regelmatig regen.

Dit artikel kun je ook bekijken in onderstaande video waarin de presentator met behulp van AI is gegenereerd:

Omroep Brabant experimenteert met het laten presenteren van artikelen met behulp van AI. Hierdoor kunnen we met weinig moeite mensen bereiken die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen of liever video’s kijken. De inhoud is gemaakt door journalisten en is geen vervanging voor echte presentatoren. Reageren? Mail ons: [email protected].

Kleine stijging
Later in de week stijgt het kwik een paar graden en wordt het 18 tot 22 graden. Het blijft aan de koele kant, want normaal is het begin van deze maand 20 tot 24 graden.

Ook dan ontstaan af en toe buien, maar het zijn er wel minder dan de dagen daarvoor. De zon zal wat meer schijnen en dat maakt een hoop goed.

DIT VIND JE OOK INTERESSANT:

Zomerse temperaturen en veel zon, maar helaas: niet voor heel lang

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!