Betty's Anti-katerlasagne
Heerlijk ovengerecht met bladerdeeg, kroketten en geraspte kaas.
Dit heb je nodig
- Bladerdeeg
- Kroketten
- Geraspte kaas
- Mayonaise
- Mosterd
- Olijfolie of boter
Zo maak je het
1Begin met de oven voor te verwarmen op 180 ℃. Pak een ovenschaal en vet deze lekker in met een olijfolie of boter. Bekleed daarna de bodem met een laag bladerdeeg.
2Vervolgens breng je een subtiel laagje mayo en mosterd aan op het bladerdeeg. Doe dit naar gelang je dit lekker vindt natuurlijk.
3Dan volgt een laag kroketten. Bak deze van te voren even af in de frituur of oven tot ze lichtbruin zijn. Duw ze een beetje aan en maak de laag af met weer een beetje mosterd en mayo.
4Herhaal deze stappen tot je 3 lagen kroketten hebt. Eindig met een laag bladerdeeg en een laag geraspte kaas eroverheen.
5Bak de anti-katerlasagne in de oven voor 15-17 minuten.