Betty's Anti-katerpizza
Een lawine van Bugles, kaas, tomaten, eieren en bacon.
Dit heb je nodig
- Een zak Bugles
- Pizzadeeg
- Tomatensaus
- Geraspte kaas
- Vier eieren
- Ontbijtspek of bacon
- Guacamole
Zo maak je het
1Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat. Een rooster kan ook, maar gebruik dan een extra velletje bakpapier. Anders zakt de pizza door het rooster.
2Besmeer het deeg dunnetjes met de tomatensaus. Laat langs de rand ongeveer een centimeter vrij.
3Stort een lawine van geraspte kaas over de pizza. Trek de bacon of het ontbijtspek in stukken en verdeel de stukken over de pizza. Trek vervolgens de zak Bugles open en kiep deze leeg over de pizza. Wat teveel is kan je mooi vast opeten.
4Maak vier juskuiltjes op de pizza. Breek dan een ei en laat deze in een van de jus kuiltje glijden. Doe dat vervolgens ook met de andere drie eieren.
5Bak de pizza mooi goudbruin af in de oven. Dit duurt ongeveer 15 minuten, maar houd 'm goed in de gaten.
6Als de pizza uit de oven komt, kwak je nog een paar toefjes guacamole over de pizza. En voilà, de Anti-katerpizza! Eet smakelijk!