Live Muziek: Willow Hill

Liefhebbers van countrymuziek opgelet! Op zaterdag 28 september om 21.00 uur is het podium van De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel voor de Amerikaanse band Willow Hill. Deze band, onlangs nog aangeprezen door het toonaangevende magazine Rolling Stone als ‘a Band to Watch’, is een van de meest unieke sensaties van Nashville. Onder leiding van het krachtige man en vrouw-duo Alexandra en CT Fields, levert Willow Hill een frisse en moderne draai aan het klassieke countrygeluid (vaak omschreven als Lady Gaga en Kenny Chesney). De toegang tot het optreden is gratis!

Dat onderscheidende geluid heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van een wereldwijde fanbase en tot liefst 200 optredens per jaar, van de VS tot Groot-Brittannië, Nederland, Duitsland, Zuid-Amerika, de Maagdeneilanden en meer. Willow Hill combineert feel-good energie, een bombastische liveshow en oprechte verhalen en heeft opgetreden op grote festivals als Summerfest, Rocklahoma, Sturgis, Warped Tour en meer, met artiesten als Miranda Lambert, Jason Aldean, Pat Benatar, Zac Brown, Aaron Lewis en Brett Elderedge, en vele anderen.

Hun debuutalbum, Highway One, opgenomen in de historische Benchmark Studios in Nashville, werd geproduceerd door Zach Abend en Jeff Cohen, met onder meer Sugarland, Big & Rich, Hardy en The Band Perry. Sinds de release heeft de groep een nieuw repertoire samengesteld met inmiddels honderden originele nummers. De tweede release van Willow Hill staat gepland voor 2024.

Beluister Willow Hill op YouTube

5 oktober 2024

10:32

Veghel

Verlengde Noordkade 10, 5462 EH

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners