Verdwalen in Verhalen

Op zaterdag 27 juli is er leespret op Schijndel aan Zee. De Bibliotheek Meierijstad mag voor eventjes het strand in Schijndel overnemen voor toffe leesactiviteiten voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Tussen 10.00 en 12.00 uur zijn er verschillende voorleesmomenten, een silent disco met luisterverhalen en een workshop dichten. Trek je slippers aan, neem je strandlaken mee en kom dwalen op het stand midden in Schijndel! Luister naar verhalen of verander een zomerse songtekst in een mooi gedicht.

Zin in niks? Zet jezelf even op pauze en kom bij ons lekker chillen. Met een koptelefoon op en je ogen dicht, luister je naar een spannend of avontuurlijk verhaal. Want natuurlijk hebben we niet één, maar een paar verhalen om uit te kiezen. Of je luistert ze gewoon allemaal. Mag ook!

Nog te klein om zonder papa of mama te verdwalen? Geen zorgen, ook voor minimensjes is er vanalles te ontdekken, zoals de prentenboeken die met de vertelkast helemaal tot leven komen. En natuurlijk worden ze met schwung voorgelezen!

Kom Verdwalen in Verhalen op Schijndel aan Zee
Op zaterdag 27 juli ben je welkom tussen 10.00 tot 12.00 op de markt in Schijndel. Aanmelden vooraf is niet nodig.

8 september 2024

02:37

Schijndel

Markt 0,

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners