Maker Days Eindhoven: Hét festival voor innovatie en creativiteit

Eindhoven transformeert dit jaar op 14 en 15 september in het bruisende middelpunt van waanzinnige creaties en briljante uitvindingen tijdens Maker Days Eindhoven! Na tien jaar van succesvolle edities onder de naam Eindhoven Maker Faire, presenteert de organisatie nu met trots een nieuwe aanpak en identiteit: Maker Days Eindhoven. 

Maker Days Eindhoven is hét festival voor iedereen die zich wil laten inspireren door innovatie, creativiteit en techniek. Dit tweedaagse evenement biedt een unieke ontmoetingsplek voor Makers, knutselaars, designers, hackers, ingenieurs en andere creatieve geesten. Hier ontdek je de grenzen van wat mogelijk is en beleef je de magie van het maken. 
 
Ontdek, leer en inspireer 

Tijdens Maker Days Eindhoven kunnen bezoekers genieten van een divers aanbod aan activiteiten. In de Maker Showcase bewonder je de meest fascinerende creaties en uitvindingen van meer dan tweehonderd makers. Daarnaast kun je deelnemen aan interactieve workshops en nieuwe vaardigheden leren, van programmeren tot 3D-printen. Laat je verrassen door live demonstraties van innovatieve projecten, optredens van artiesten, en luister naar inspirerende sprekers die hun inzichten en ervaringen delen op het gebied van technologie en creativiteit. 

 Maker Days - waar fantasie en ideeën werkelijkheid worden! 

14 september 2024

23:45

Eindhoven

Stadhuisplein 1, 5611 EM

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners