Ontdek het wonder om de hoek met Mondo Leone bij Museum Jan Cunen

Heb je zin in een bijzondere zondagmiddag vol verrassende verhalen en muziek? Kom dan op zondag 18 augustus naar de voorstelling "Op zoek naar het wonder om de hoek" van Mondo Leone!

Mondo Leone, oftewel Leon Giesen, omschrijft zichzelf als een detective met een gitaar en een troubadour met een schop. Deze filmer, muzikant en verhalenverteller uit Limburg heeft een unieke gave: hij ziet dingen die anderen vaak over het hoofd zien en ontdekt daar de meest bijzondere verhalen achter. Of het nu gaat om de klank van treintoeters, Jimi Hendrix in de polder of een verloren nazischat, Mondo Leone brengt ze op meeslepende wijze tot leven. Niet voor niets is hij een graag geziene gast op festivals als De Parade en Lowlands. Net zoals Marcel Broodthaers, laat Mondo Leone je met zijn eigen muzikale en visuele taal op een nieuwe manier naar de wereld kijken.

Wil je deze speciale ervaring niet missen? Reserveer dan snel je plekje, want de plaatsen zijn beperkt! Schrijf je in door een mail te sturen naar [email protected], en vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden.

De voorstelling sluit aan bij de tentoonstelling Wat zou Marcel Broodthaers doen? t/m 27 oktober te zien bij Museum Jan Cunen.

11 oktober 2024

08:23

Oss

Molenstraat 65, 5341 GC

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners