Expositie Stichting VAART

In de laatste twee weekenden van augustus – om precies te zijn op 24, 25 en 31 augustus en op 1 september – organiseert Stichting VAART (Valkenswaard Art) een kunstexpositie op een bijzondere locatie, De Mariakerk in Valkenswaard. Openingstijden van 11.00 tot 17.00 uur.

Het thema van deze expositie is ‘Vernieuwing’. Ruim twintig Valkenswaardse kunstenaars, onder wie schilders, beeldhouwers en keramisten, nemen aan de expositie deel.
Daarnaast is dit de laatste mogelijkheid om deze kerk in zijn oorspronkelijke vorm te bewonderen; de Mariakerk maakt immers plaats voor appartementen.

Tijdens de expositie vinden optredens plaats van onder meer dichterscollectief Explanade, saxofoonensemble Saxpeditie en Noortje Karsmakers, die een performance brengt.
Bovendien zal het orgel nog op een aantal momenten te horen zijn, bespeeld door Frans van Tuijl en Evert Meijs, oud-organisten van de Mariakerk.

Kijk voor de exacte tijden van de optredens en nadere informatie op www.stichtingvaart.nl. U bent van harte welkom.

Deelnemende kunstenaars:

Antoon Baeten, José Baltussen, Ger Beemsterboer, Ria Behet, Brigitte Borsboom, Hetty Didden, Ingrid van Dooren, Leo van Hoof, Theo Kappé, Winny Kuijk, Maria Kuijpers, Bets van Leeuwen, Dian Maas, Els Mak, Ingrid Mandigers, Jos Raaijmakers, Kiek Swinkels, Willie Roelofs, Elisabeth van de Ven, Neeltje Verhagen, Amy Verhoeff, Harrie Verhoeven, Cis van der Vleuten en Femke Zeijen

17 oktober 2024

10:37

Valkenswaard

Warande 8, 5555 AP

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners