Live Muziek: Deb Jacobs Bluesband

De Deb Jacobs Bluesband staat op zaterdagavond 31 augustus om 21.00 uur, op het podium van cultuurcafé de Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Het optreden van Deb Jacobs bestaat uit een heerlijke portie blues, geserveerd met enkele covers zoals ‘Catfish’ en ‘The thrill is gone’, waarbij de Deb Jacobs Blues Band zich helemaal aan bloot geeft. The band keeps on running! De toegang tot het optreden is gratis.

Slechts een telefoontje en een repetitie waren nodig voor het ontstaan van Deb Jacobs, een band met de gezamenlijke interesse in de blues én het schrijven van eigen muziek. Een gitaarriff zorgde voor de kunst van het schrijven en componeren van het nummer ‘Send this man an angel’, wat tot op heden één van de vetste nummers is van deze band. Het componeren smaakte naar meer en hieruit vloeide nummers zoals ‘Linguring at the door’, ‘Blues is my business’ en ‘Paranoia’.

Vrije loop
Deborah afkomstig uit Breda (bass, vocals) vond haar plaatsje tussen drummer Ludo uit Antwerpen en gitaarmaniak Fil, die gitaarsolo’s speelt die de vrije loop kunnen gaan. De nummers hebben telkens een bepaalde ‘vibe’ en samenhorigheid. De repetities werden het uithangbord voor gedreven schrijf- en compositiewerk, dat gaat over liefde, oorlog, dagelijkse beslommeringen, weemoed en geluk.

4 oktober 2024

05:21

Veghel

Verlengde Noordkade 10, 5462 EH

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners