Lekker van Streek - Van Akker tot Ambacht
Chefkok Danny Jansen gaat op zoek naar de lekkerste Brabantse streekproducten. Bij boeren en ambachtslieden. Hoe wordt een echte ambachtelijke Brabantse metworst bereid? Wat is het geheim van een goed gebrande koffieboon? Dit en nog veel meer zie je in seizoen 5 van Lekker van Streek.
Op zoek naar eerdere recepten? Ga naar seizoen 4. Hieronder vind je de actuele recepten uit seizoen 5.
Wil je online naar Lekker van Streek kijken?
Ja, dit wil ik
Winterse traybake met kippenboutjes en Roseval aardappelen
Fantastische zoetzure Kippenboutjes in een mix met sjalotten, pompoen, bosui en aardappelen.
Buffel Burger
Mals buffelgehakt met Parmezaanse kaas, sjalot en peterselie, voorzien van een smeuïge verse pesto.
Borrelplank met Brabantse metworst
Heerlijk veelzijdige plank met Brabantse metworst, camembert uit de oven, brie, verschillende hammetjes en meer.