Lekker van Streek
Chefkok Danny Jansen volgt verschillende Brabantse food routes en ontmoet boeren, tuinders en makers van verrassende streekproducten. Samen maken ze de lekkerste gerechten. Goed en gezond eten is belangrijk, maar weet je ook wat je eet én waar je de producten vandaan haalt?
Op zoek naar eerdere recepten? Ga naar seizoen 3. Hieronder vind je de actuele recepten uit seizoen 4.
Wil je online naar Lekker van Streek kijken?
Ja, dit wil ikHeerlijke borrelplank met hartige taart, zoetzure groenten en gruyèrekaas.
Voor 2 personen zachte puree met verse asperges, hazelnotenboter, geraspte Parmezaanse kaas en rucola.
Echte gehaktschotel met paprika, mais, tomatensaus, nachochips, kaasfondue en koriander.
Een spaghetti met goudbruine kalfschenkels, winterpeen, bleekselderij en tongstrelende rundersaus.
Deze kersenhoftaart is gemaakt van echte banketbakkersroom, Italiaans schuim en kersen.