John Lammers nieuwe trainer FC Eindhoven

21 mei 2012 om 14:16
nl
FC Eindhoven heeft met John Lammers een principeakkoord bereikt over een contract voor de duur van twee seizoenen als trainer van de club. Dat meldt de club op haar website.
Geschreven door

De Tilburger mocht onlangs vertrekken bij degradant Excelsior. Zijn contract liep af en de Rotterdamse club wilde dat niet verlengen. Lammers volgt bij FC Eindhoven Erwin Koeman op. Die werkt volgend seizoen bij RKC Waalwijk.
Als speler speelde de 48-jarige Lammers onder andere voor Willem II, RKC Waalwijk en NAC Breda. In het seizoen 2007/2008 trad Lammers als jeugdtrainer in dienst van Feyenoord. Met ingang van het seizoen 2009/2010 werd Lammers assistent van Alex Pastoor bij Excelsior. Na het vertrek van Pastoor naar NEC volgde Lammers hem op als eindverantwoordelijke.
ProfielschetsFC Eindhoven-directeur Hans Smulders: "John past uitstekend in de profielschets voor onze gewenste nieuwe hoofdtrainer. Bij Excelsior heeft hij met beperkte middelen gewerkt vanuit talentontwikkeling en het nastreven van verzorgd voetbal. Dit sluit perfect aan bij de kernwaarden van FC Eindhoven. Daarnaast beschikt hij eveneens over een rijke ervaring vanuit zijn eigen spelerscarrière en klikt zijn persoonlijkheid uitstekend met en binnen de bestaande technische staf van FC Eindhoven. “
PSV'ers naar FC EindhovenVolgens Voetbal International zullen ook drie jeugdspelers van PSV de overstap maken naar FC Eindhoven. Benjamin van Leer, Maikel Verkoelen en Marco Ospitalieri spelen volgend seizoen op huurbasis voor de ploeg uit de Jupiler League.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.