Sterrenkok Jonnie Boer opent restaurant Zarzo van talentvolle Eindhovense kok
Spaanse klanken in het net geopende restaurant Zarzo. Niet voor niets want het restaurant kent invloeden uit de Spaanse keuken. En chefkok Adrian Zarzo is halfspaans. Hij wordt gezien als een groot talent.
MeesterkokNa zijn koksopleiding op het ROC Eindhoven werkte hij bij verschillende sterrenrestaurants zoals de Librije in Zwolle van meesterkok Jonnie Boer en zijn vrouw Thérèse. Daar leerde hij de kneepjes van het vak. "Ik leerde daar koken met eigen regionale producten en een goed gastheer te zijn."
Jonnie en Thérèse Boer hebben altijd geloofd in het talent van Adrian. Met plezier openden ze dan ook het restaurant. Ze hebben er alle vertrouwen in dat Adrian zal slagen, ondanks deze moeilijke economische tijden. "Hij is divers, creatief en weet alles van de keuken. Hij kan in z'n eentje het bedrijf aansturen."
SterEn ook zijn moeder heeft alle vertrouwen dat het restaurant van haar zoon een succes zal worden. "Het is z'n grote droom en als je iets graag wilt dan kan het ook." Of het uiteindelijk zal leiden tot één of meerdere Michelinsterren. Adrian is er niet mee bezig, zegt ie. "Ik heb liever een vol restaurant zonder ster dan een leeg restaurant met een ster."